Άγονος ο διαγωνισμός της Εθνικής Leasing
Άγονος ο διαγωνισμός της Εθνικής Leasing

Άγονος ο διαγωνισμός της Εθνικής Leasing

Άγονος έληξε ο χθεσινός διαγωνισμός της Εθνικής Leasing για την πώληση τεσσάρων ακινήτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αιτία οι δυσκολίες να πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι εν μέσω καραντίνας.
RE+D magazine
22.12.2020

Αφορούσε σε δύο ακίνητα φιλέτα στην Αθήνα και άλλα δύο στην Θεσσαλονίκη.

Ο χθεσινός διαγωνισμός αφορούσε σε δύο ακίνητα φιλέτα στην Αθήνα και άλλα δύο στην Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο ήταν το ακίνητο της Sato στην οδό Πειραιώς 18, στο Μοσχάτο, που βρίσκεται μόλις 350 μέτρα από το σταθμό “Μοσχάτο” του μετρό. Το ακίνητο μικτών χρήσεων (καταστήματα και αποθήκες) αποτελείται από 4 κτίρια και ένα προκατασκευασμένο, συνολικής επιφάνειας 6.405 τ.μ.. Το κτήριο κατασκευάστηκε το 1975 σε σχέδια του διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικού γραφείου Τάσου Μπίρη, Δημήτρη Μπίρη και Συνεργατών. Το ελάχιστο τίμημα για το ακίνητο είχε οριστεί στα 7,2 εκ. ευρώ.

Το δεύτερο ακίνητο ήταν αποθηκευτικοί χώροι στο Κρυονέρι κοντά στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας συνολικής επιφανείας 14.226 τ.μ. Το ελάχιστο τίμημα για το ακίνητο είχε οριστεί στα 5 εκ. ευρώ.

Τα ακίνητα στην Θεσσαλονίκη ήταν βιομηχανικά και βρίσκονται το μεν πρώτο, συνολικής επιφανείας 5.832,425 τμ., στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου και το δε δεύτερο ,συνολικής επιφανείας 6.985,12 τμ., στην Πυλαία.

Το ελάχιστο τίμημα είχε οριστεί στα 2,6 εκ. ευρώ και 2,4 εκ. ευρώ αντίστοιχα.