Η Ελλάδα πιο κοντά στους ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή
Η Ελλάδα πιο κοντά στους ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή

Η Ελλάδα πιο κοντά στους ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή

Η καμπάνια θα περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικές προσφορές, ταξιδιωτικά πλάνα και εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες.
RE+D magazine
27.05.2024

Η Wego, η Νο1 ταξιδιωτική εφαρμογή και πλατφόρμα στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (MENA), ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), που στοχεύει στην ανάδειξη της Ελλάδας ως top of mind ταξιδιωτικού προορισμού στις χώρες της Μέσης Ανατολής, και δη στις αγορές της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Κουβέιτ και του Μπαχρέιν.

Κατά τη στρατηγική αυτή συνεργασία, ο ΕΟΤ θα αξιοποιήσει τις προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης και κρατήσεων της multi-channel πλατφόρμα της Wego, για να αναδείξει την Ελλάδα ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει μια σειρά από ειδικές προσφορές, ταξιδιωτικά πλάνα και εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σχεδιασμένες να ενθαρρύνουν τους ταξιδιώτες των χωρών της Μ. Ανατολής για να προγραμματίσουν με ευκολία τις διακοπές τους και να επισκεφτούν νέους προορισμούς στην Ελλάδα.

Ο κ. Mamoun Hmedan, Chief Business Officer της Wego, δήλωσε για τη συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για να προωθηθεί η Ελλάδα ως ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός στη Μεσόγειο. Η Ελλάδα προσφέρει έναν ασύγκριτο συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για καλοκαιρινά ταξίδια. Μέσω αυτής της συνεργασίας, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να διευκολύνουμε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους χρήστες μας και να ενισχύσουμε την επισκεψιμότητα στην Ελλάδα.»

Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετική αεροπορική συνδεσιμότητα με τη Μέση Ανατολή, προσφέροντας απευθείας πτήσεις προς τους προορισμούς της. Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν συχνές και άνετες υπηρεσίες, διευκολύνοντας τους ταξιδιώτες από τη Μέση Ανατολή να επισκεφθούν την χώρα και να φτάσουν γρήγορα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς όπως η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Κέρκυρα.