"Έπεσαν" οι υπογραφές για την πώληση του ακινήτου στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας
"Έπεσαν" οι υπογραφές για την πώληση του ακινήτου στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας

"Έπεσαν" οι υπογραφές για την πώληση του ακινήτου στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας

Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας ο νέος ιδιοκτήτης
RE+D magazine
17.11.2022

Την υπογραφή του συμβολαίου πώλησης του ακινήτου στην Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας υπέγραψε σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ με την εταιρεία Ηρακλείτσα ΑΕ συμφερόντων του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα Alexander Haditaghi.

Το ακίνητο στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας αποτελείται από δύο όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα, συνολικής επιφάνειας 149,733 στρέμματα. Βρίσκεται  στον κόλπο του Παλαιού, είναι επίπεδο, έχει αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μ. και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Καβάλας και στα ανατολικά παράλια της νήσου Θάσου.

Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, ενώ ο παραλιακός δρόμος που συνδέει τη Νέα Ηρακλείτσα με την πόλη της Καβάλας διέρχεται από το δυτικό της όριο. Η απόσταση του από την Καβάλα είναι 14 χλμ., από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας 45 χλμ. και 140 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Τα πλησιέστερα λιμάνια είναι η Καβάλα και η Νέα Πέραμος (2,5 χλμ.). Η Νέα Ηρακλείτσα είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός που συνδυάζει χρήσεις τουρισμού και αναψυχής, και ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, αποτελεί περιοχή παραθεριστικής κατοικίας. 

Η τίμημα αγοράς ανήλθε σε 18,5 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 103,3% σε σχέση με την τιμή εκκίνησης, η οποία είχε διαμορφωθεί στα 9,1 εκατ. ευρώ.