Ανοίγει πολυκατάστημα Factory Outlet Local στο Μαρούσι
Ανοίγει πολυκατάστημα Factory Outlet Local στο Μαρούσι

Ανοίγει πολυκατάστημα Factory Outlet Local στο Μαρούσι

Ένα μόλις μήνα μετά το πρώτο πολυκατάστημα νέας γενιάς στο Παλαιό Φάληρο, το δεύτερο πολυκατάστημα Factory Outlet Local ανοίγει τις πόρτες του στο Μαρούσι.
RE+D magazine
13.05.2021

Ένα μόλις μήνα μετά το πρώτο πολυκατάστημα νέας γενιάς στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την εταιρεία σε ένα χώρο 391 τ.μ. στο Μαρούσι, το νέο Factory Outlet Local αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τοπικών καταναλωτών που αγαπούν την μόδα και τις έξυπνες αγορές, φέρνοντας πιο κοντά σε όλους τον απόλυτο προορισμό για "smart shopping".

Το νέο πολυκατάστημα στο Μαρούσι, (Ανδρέα Παπανδρέου 29) φιλοξενεί μία μεγάλη συλλογή από διεθνή επώνυμα brand ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, κοσμημάτων και καλλυντικών για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, σε outlet τιμές όλο τον χρόνο. Προϊόντα Folli Follie, UGG Australia, G-Star, Ted Baker, Brooksfield, Cole Haan, Guess, CK Performance, Sseinse, Garcia Jeans, Franklin & Marshal, American Vintage, Gas, Maison Scotch, Scotch & Soda και Calvin Klein Jeans έχουν έκπτωση έως και 70%.

Όλα τα καταστήματα Factory Outlet Local λειτουργούν και ως Click&Collect σταθμοί, από όπου παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών, που πραγματοποιούνται online μέσω του e-shop. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα "CheckIn&Win", ώστε με κάθε αγορά οι πελάτες να κερδίζουν πόντους και προνόμια.

Το νέο κατάστημα στα Βόρεια Προάστια συμπληρώνει το δίκτυο καταστημάτων Factory Outlet Local (Νότια Προάστια), Factory Outlet (Πειραιώς, Αεροδρομίου, Αγίου Στεφάνου) καθώς και του online store factoryoutlet.gr.