Χειμερινές εκπτώσεις 2022 με επάρκεια αγαθών και απουσίες προσωπικού

Χειμερινές εκπτώσεις 2022 με επάρκεια αγαθών και απουσίες προσωπικού

07.01.2022

Με πρώτο μέλημα την τήρηση των υγειονομικών κανόνων από εργοδότες, εργαζόμενους και πελάτες στους ασφαλείς χώρους των φυσικών καταστημάτων, ξεκινούν με προσδοκίες οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις.

Το σύνολο των εμπορικών επιχειρήσεων της Αττικής θα διαθέτουν τα εμπορεύματα τους για πενήντα ημέρες με μεγάλες εκπτώσεις, ώστε να ρευστοποιήσουν τα εποχικά αποθέματα τους, προσφέροντας παράλληλα πολύ ελκυστικές τιμές στις επιλογές και ανάγκες των καταναλωτών.

Στη παρούσα συγκυρία, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον και των πολλών κρουσμάτων του κορονοϊού στην Αττική, υπάρχει έντονη ανησυχία πως θα αντιμετωπισθεί το ενδεχόμενο να απογυμνωθούν τα εμπορικά καταστήματα από απουσίες υπαλλήλων και βεβαίως αυτοαπασχολούμενων εμπόρων.

Ας ελπίσουμε ότι τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων και η επάρκεια αγαθών στην αγορά δεν θα συνοδευτούν από την έλλειψη φυσικής παρουσίας ανθρώπινου δυναμικού, ώστε τα εμπορικά καταστήματα να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν επαρκώς τους πελάτες που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ και να πλησιάσουν τον προ πανδημίας τζίρο των 5,5 δις ευρώ της εκπτωτικής περιόδου.

Οι εκπτώσεις είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για καλές πωλήσεις και καλές αγορές!