Χαρτοφυλάκια Logistics από την Cabot εξαγόρασε η Blackstone
Χαρτοφυλάκια Logistics από την Cabot εξαγόρασε η Blackstone

Χαρτοφυλάκια Logistics από την Cabot εξαγόρασε η Blackstone

Οι συμφωνίες έγιναν από την Blackstone Real Estate σε δυο ξεχωριστές συναλλαγές.
RE+D magazine
02.12.2021

Η Blackstone και η Cabot Properties ανακοίνωσαν ότι δύο οχήματα που συνδέονται με την Blackstone Real Estate απέκτησαν $2,8 δισ. περιουσιακών στοιχείων logistics σε δύο ξεχωριστές συναλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η Blackstone Real Estate Income Trust, Inc. (BREIT) απέκτησε το χαρτοφυλάκιο το οποίο περιλαμβάνει 102 ακίνητα συνολικής επιφάνειας 15,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών που βρίσκονται σε πολλές από τις μεγαλύτερες αγορές εφοδιαστικής, αλυσίδας στις ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνια, της Ανατολικής Πενσυλβάνια, της Νότιας Φλόριντα και την Μητροπολιτική Περιοχή της Νέας Υόρκης.

Σε μια ξεχωριστή συναλλαγή, η Blackstone's European Core+ business και οι θυγατρικές της απέκτησαν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ακίνητα.

Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν 22 ακίνητα συνολικής επιφάνειας 2,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών βιομηχανικών χώρων σε όλες τις αγορές της Ευρώπης οι οποίες καταγράφουν μεγάλη ζήτηση και συγκεκριμένα σε Midlands, North West και South East στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Άμστερνταμ και το Ντίσελντορφ.