Χαρτοφυλάκιο με Logistics στη Γαλλία απέκτησε η Realterm
Χαρτοφυλάκιο με Logistics στη Γαλλία απέκτησε η Realterm

Χαρτοφυλάκιο με Logistics στη Γαλλία απέκτησε η Realterm

RE+D magazine
31.10.2022

Η Realterm έχει αποκτήσει ένα χαρτοφυλάκιο με 15 ακίνητα logistics στη Γαλλία.

Τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται γύρω από μεγάλες γαλλικές πόλεις όπως το Παρίσι, η Μασσαλία, η Τουλούζη και άλλες βασικές αστικές περιοχές.

Τα ακίνητα είναι συνολικής επιφάνειας άνω των 73.000 τετραγωνικών μέτρων και είναι πλήρως μισθωμένα σε διάφορες μεγάλες εταιρείες όπως η XPO Logistics.

 «Η γαλλική αγορά logistics χαρακτηρίζεται από έντονη ανισορροπία προσφοράς/ζήτησης, με ρεκόρ κενών θέσεων και απίστευτα ισχυρή ζήτηση. Πολύ λίγα νέα ακίνητα βγαίνουν στην αγορά δεδομένης της περιορισμένης διαθεσιμότητας γης και της δυσκολίας απόκτησης αδειών», δήλωσε ο Hugues Tallandier, Επικεφαλής Επενδύσεων της Realterm στη Νότια Ευρώπη.

Αυτά είναι τα πρώτα ακίνητα που απέκτησε η Realterm στη Γαλλία. Η εταιρεία επικεντρώνεται σε ακίνητα logistics σε κομβικά σημεία για τις μεταφορές, με πολύ καλή συνδεσιμότητα, τα οποία είναι σχεδιασμένα να μεταφέρουν και όχι να αποθηκεύουν φορτία.

Οι υπάρχουσες μισθώσεις σε αυτά τα ακίνητα συνδέονται ευθέως με τον πληθωρισμό εξασφαλίζοντας τις μελλοντικές αποδόσεις από το χαρτοφυλάκιο.