Το νέο "τρίτο χρηματιστήριο" της Κίνας
Το νέο "τρίτο χρηματιστήριο" της Κίνας

Το νέο "τρίτο χρηματιστήριο" της Κίνας

Οι εταιρίες που εγγράφονται στην λίστα καινοτομίας θεωρούνται ως εν δυνάμει εισηγμένες στο επενδυτικά πιο εξελιγμένο Χρηματιστήριο.
RE+D magazine
22.05.2024

Οι εισηγμένες εταιρίες στο λεγόμενο “ νέο τρίτο χρηματιστήριο” της Κίνας, μία επενδυτική πλατφόρμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχουν επιταχύνει την πορεία τους προς την υλοποίηση καινοτομικών προσεγγίσεων με την εγγραφή τους στη σχετική χρηματιστηριακή λίστα.

Το ίδιο χρηματιστήριο, με την επίσημη ονομασία, The National Equities Exchange and Quotations (NEEQ) ανακοίνωσε ότι 226 εισηγμένες εταιρίες ολοκλήρωσαν χθες την εγγραφή τους στη λίστα καινοτομίας των χρηματιστηριακών δραστηριοτήτων, ενισχύοντας τη δυναμική της καινοτομίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η λίστα καινοτομίας στο NEEQ επικεντρώνει το χρηματιστηριακό ενδιαφέρον της στις εταιρίες επιστημονικής και τεχνολογικής καινοτομίας, μέσω ειδικών προδιαγραφών για τα κέρδη, τα έσοδα, αλλά και την κεφαλαιοποίηση.

Οι εταιρίες που εγγράφονται στην λίστα καινοτομίας θεωρούνται ως εν δυνάμει εισηγμένες στο επενδυτικά πιο εξελιγμένο Χρηματιστήριο του Πεκίνου.