Στα... αζήτητα πολυτελείς βίλες στο Λος Αντζελες
Στα... αζήτητα πολυτελείς βίλες στο Λος Αντζελες

Στα... αζήτητα πολυτελείς βίλες στο Λος Αντζελες

Η δημοπρασία για την πώληση πολυτελούς βίλας στο Μπελ Αιρ επηρεάσθηκε από το sell off στα χρηματιστήρια και τα κρυπτονομίσματα είπε στο CNBC ο ιδιοκτήτης.
Ειρήνη Θεοφανίδου
16.05.2022

Μια υπερσύγχρονη μοντέρνα βίλα στο Μπελ Αίρ του Λος Αντζελες βγήκε προς πώληση την περασμένη εβδομάδα με αρχική τιμή τα $87,8 εκατ, όμως, η υψηλότερη τιμή που δόθηκε από υποψήφιο αγοραστή έφτασε λίγο κάτω από $45,8 εκατ. σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον δερματολόγο Alex Khadavi που έγινε developer.

Ο Khadavi -ο οποίος χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε πολλούς πιστωτές, σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις - ήλπιζε ότι ο πλειστηριασμός θα έφερνε μια τιμή πώλησης αρκετά μεγάλη για να καλύψει το χρέος του. Αλλά ο ίδιος είπε στο CNBC ότι δεν ήταν ευχαριστημένος που η δημοπρασία, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, συνέπεσε με το sell off στην αγορά της Wall Street αλλά και στα κρυπτονομίσματα.

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε επίσης ότι στις αρχές Ιουνίου η υψηλότερη υπάρχουσα προσφορά για το σπίτι θα εξεταστεί από το δικαστήριο και εάν εγκριθεί η πώληση θα προχωρήσει είτε του αρέσει είτε όχι. Ο ίδιος βρίσκεται τώρα σε αγώνα δρόμου για να βρει μια προσφορά που υπερβαίνει την κορυφαία προσφορά της δημοπρασίας και είπε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο νομικής προσφυγής κατά του οίκου δημοπρασιών για αυτό που αποκάλεσε «ελαττωματική» διαδικασία.