Ολοκληρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα logistics στην Πολωνία
Ολοκληρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα logistics στην Πολωνία

Ολοκληρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα logistics στην Πολωνία

Το Panattoni Park Sulechow III είναι συνολικής επιφάνειας 136.000 τ.μ και πρόκειται να λάβει την πιστοποίηση BREEAM με βαθμολογία "εξαιρετική".
RE+D magazine
17.04.2024

Η εταιρεία Panattoni ολοκλήρωσε το τελευταίο στάδιο του περίφημου Panattoni Park Sulechow III. του μεγαλύτερου Logistic Park στην Πολωνία.

Το κέντρο έχει αναπτυχθεί για την BestSecret. Το κτίριο έχει συνολική επιφάνεια 136.000 τ.μ και πρόκειται να πιστοποιηθεί σύμφωνα με το BREEAM με βαθμολογία Excellent, ενώ η οροφή του ακινήτου πρόκειται να ενισχυθεί για τη μελλοντική εγκατάσταση ηλιακών πάνελ. 

Η ανάπτυξη πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συστήματος BMS, έξυπνου φωτισμού, αντλιών θερμότητας καθώς και αυξημένης μόνωσης στην οροφή και τους τοίχους. Λόγω όλων αυτών των μέτρων, έχει επιτευχθεί χρήση πρωτογενούς ενέργειας χαμηλότερη από αυτή που απαιτείται από την Ευρωπαϊκή Ταξινόμηση. 

Ο developer έχει δώσει επίσης προσοχή στους εργασιακούς χώρους του κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας. Σε όλο το χώρο των γραφείων των 13.000 τ.μ η πρόσβαση στο φως της ημέρας έχει αυξηθεί και ζητήθηκε η γνώμη ειδικού για τη δημιουργία της κατάλληλης ακουστικής. 

Το κτίριο είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για στάθμευση ποδηλάτων και σταθμοί ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων.