Ακίνητο εφοδιαστικής αλυσίδας στην Βαρκελώνη απέκτησε η Azora
Ακίνητο εφοδιαστικής αλυσίδας στην Βαρκελώνη απέκτησε η Azora

Ακίνητο εφοδιαστικής αλυσίδας στην Βαρκελώνη απέκτησε η Azora

Το ακίνητο περιλαμβάνει 24.865 τ.μ και είναι μισθωμένο στον όμιλο dachser.
RE+D magazine
23.01.2023

Η ισπανική εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Azora αγόρασε ένα περιουσιακό στοιχείο του κλάδου εφοδιαστικής αλυσίδας που βρίσκεται στον δήμο Gélida της Βαρκελώνης από τη Meridia.

Το περιουσιακό στοιχείο logistics περιλαμβάνει 24.865 τετραγωνικά μέτρα και έχει μισθωθεί στον Όμιλο Dachser, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφορών στην Ευρώπη. Το ακίνητο έχει στρατηγική θέση, με άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο AP-7 και σε κοντινή απόσταση από τη διασταύρωση του με τον αυτοκινητόδρομο Α-2, επιτρέποντας αποτελεσματικές περιφερειακές και εθνικές μεταφορές.

Η συμφωνία, με τη μεσολάβηση της Savills, χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την BBVA. Με αυτή τη συμφωνία, η συνολική επένδυση της Azora σε αυτό το τμήμα έφτασε περίπου τα 100 εκατομμύρια ευρώ με συνολική επιφάνεια κατασκευής περίπου 90.000 τετραγωνικών μέτρων. Η Azora έκλεισε επίσης πρόσφατα συμφωνία με την Grupo Golderos, μια κορυφαία εταιρεία στην Ισπανία στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού διανομής για ποτά, σε μια αποθήκη στην Cosalda.