Σε GRIVALIA PROPERTIES μετονομάζεται η Eurobank Properties
Σε GRIVALIA PROPERTIES μετονομάζεται η Eurobank Properties

Σε GRIVALIA PROPERTIES μετονομάζεται η Eurobank Properties

Παράλληλα, σε έκτακτη Γ.Σ στις 28/8 η εταιρεία αναμένεται να συζητήσει τη λήψη άδειας για αγορά ακινήτου.
RE+D magazine
01.08.2014

Το άρθρο 1 περί επωνυμίας και το άρθρο 3 περί σκοπού του καταστατικού της αναμένεται να τροποποιήσει η εταιρεία Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ σύμφωνα με απόφαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της στις 28 Αυγούστου 2014.

 

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία το παρόν καταστατικό διέπει την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «GRIVALIA PROPERTIES Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία» και τον διακριτικό τίτλο «GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ». Στην αγγλική γλώσσα, η επωνυμία είναι «GRIVALIA PROPERTIES Real Estate Investment Company» και ο διακριτικός τίτλος «GRIVALIA PROPERTIES REIC».

Σε άλλες ξένες γλώσσες, η επωνυμία αποδίδεται με λατινικά στοιχεία».

 Επίσης, αναφορικά με το σκοπό της εταιρείας είναι η απόκτηση και διαχείριση ακίνητης περιουσίας, η διενέργεια επενδύσεων κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 22 του ν. 2778/1999 περί Ανωνύμων Εταιρειών 

Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία καθώς και η διαχείριση Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων σύμφωνα με το άρθρο 6 του ν. 4209/2013 περί Διαχειριστών Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων, όπως εκάστοτε ισχύουν».

 Σημειώνεται επίσης ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας στις 28/8 θα συζητήσει και τη λήψη άδειας για αγορά ακινήτου.