Τον χώρο στάθμευσης του PIRAEUS RETAIL PARK της Trade Estates αναβαθμίζει η Cityzen
Τον χώρο στάθμευσης του PIRAEUS RETAIL PARK της Trade Estates αναβαθμίζει η Cityzen

Τον χώρο στάθμευσης του PIRAEUS RETAIL PARK της Trade Estates αναβαθμίζει η Cityzen

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών για την εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων στάθμευσης DESIGNA στο νέο εμπορικό πάρο της Πειραιώς.
RE+D magazine
19.12.2022

H Cityzen Parking & Services αναβαθμίζει το χώρο στάθμευσης του νέου εμπορικού κέντρου PIRAEUS RETAIL PARK της Τrade Estates ΑΕΕΑΠ, με την εγκατάσταση εξοπλισμού στάθμευσης τελευταίας τεχνολογίας, ακολουθώντας την φιλοσοφία της τελευταίας για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση των πελατών της.

Με πολυετή εμπειρία στη λειτουργία χώρων στάθμευσης εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων, όπως το Village Shopping & More και το Leroy Merlin, η Cityzen ανέλαβε την εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων στάθμευσης DESIGNA, στο νέο εμπορικό πάρκο PIRAEUS RETAIL PARK της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, στον Πειραιά. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Το εμπορικό πάρκο που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 86, δίπλα στη συμβολή με τον Κηφισό, αποτελεί ήδη το νέο πόλο έλξης για το καταναλωτικό κοινό της Αθήνας. Καταλαμβάνει συνολικά μια έκταση σχεδόν 61 στρεμμάτων και εκτείνεται σε μια επιφάνεια 14.895 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 14.555,46 τ.μ. 

Η συμφωνία της Cityzen με την Trade Estates ΑΕΕΑΠ αφορά προμήθεια εξοπλισμού DESIGNA στο υπόγειο parking 263 θέσεων στάθμευσης και 5ετή παροχή υπηρεσιών συντήρησης και διασύνδεσης με το μοναδικό και καινοτόμο Κέντρο Ελέγχου της Cityzen, που θα εξασφαλίσει 24Χ7 απομακρυσμένη εξυπηρέτηση πελατών και απρόσκοπτη λειτουργία του σταθμού.