Σε ποιες πόλεις θα ανοίξει νέα ξενοδοχεία ο όμιλος Hilton
Σε ποιες πόλεις θα ανοίξει νέα ξενοδοχεία ο όμιλος Hilton

Σε ποιες πόλεις θα ανοίξει νέα ξενοδοχεία ο όμιλος Hilton

RE+D magazine
11.05.2022

Η Hilton ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το άνοιγμα έξι νέων ξενοδοχείων υπό τις μάρκες της στη Γερμανία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία ως μέρος της σημαντικής ανάπτυξης του ευρωπαϊκού χαρτοφυλακίου της.

Πιο συγκεκριμένα, τα εγκαίνια προγραμματίζονται για το Βερολίνο, το Πότσνταμ, τη Βενετία, τη Μπολόνια, το Πλύμουθ και το Szczecin.

Τα νέα ξενοδοχεία θα ενταχθούν σε περισσότερα από 60 Hilton Garden Inn και 100 Hampton by Hilton που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Οι αναπτύξεις θα ολοκληρωθούν μέχρι την άνοιξη του 2023 για τα περισσότερα εξ αυτών και τα μέσα του 2024 για τα υπόλοιπα.

Ο Patrick Fitzgibbon, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης για την περιοχή EMEA της Hilton δήλωσε: «Το Hilton Garden Inn και το Hampton by Hilton είναι δύο από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες της Hilton, με περισσότερο από το μισό της ευρωπαϊκής μας γραμμής ανάπτυξης από το ξενοδοχείο κάτω από αυτές τις δύο μάρκες.

Η Hilton έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα και περιζήτητα μοντέλα υποστήριξης franchise στην ευρωπαϊκή φιλοξενία, με περισσότερα από 350 ξενοδοχεία να λειτουργούν πλέον με τους καθιερωμένους συνεργάτες μας και άλλα 170 νέα ξενοδοχεία στα σκαριά μας.

Το Hilton Garden Inn και το Hampton by Hilton είναι δημοφιλή στους επισκέπτες καθώς βρίσκονται σε επιλεγμένες τοποθεσίες, από περιφερειακές πόλεις έως μεγάλες πρωτεύουσες, αεροδρόμια έως αθλητικά στάδια, γεγονός που τα καθιστά ελκυστική ευκαιρία για επενδυτές».