Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού

Ο δρόμος θα κλείσει για να περάσουν τμήματα ανεμογεννήτριας.
RE+D magazine
27.09.2022

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, θα εφαρμοστούν σήμερα Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κ. Μακεδονίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253ο χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227ο χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού, που υπολογίζεται περίπου τις ώρες από 07.00 έως 08.15. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Επιπλέον, κατά την διέλευση του συρμού, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας, στο ρεύμα προς Βέροια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη μία (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.