Νέα εταιρεία "γεννιέται" στον κλάδο των ακινήτων
Νέα εταιρεία "γεννιέται" στον κλάδο των ακινήτων

Νέα εταιρεία "γεννιέται" στον κλάδο των ακινήτων

Share Copy Link
RE+D magazine
19.05.2025

Την ίδρυση της “INTRACOM REAL ESTATE INVESTMENT LTD” με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου με στόχο να επενδύσει στο real estate ανακοίνωσε η «INTRACOM HOLDINGS»

Στην εταιρεία συμμετέχουν κατά ποσοστό 50%, η κυπριακή εταιρεία «INTRACOM OPERATIONS LIMITED», θυγατρική της INTRACOM HOLDINGS, και κατά ποσοστό 50%, η επίσης κυπριακή εταιρεία «GREEN HYDEPARK INVESTMENT LIMITED», εταιρεία ελεγχόμενη κατά ποσοστό 100% από τον εφοπλιστή Γιώργο Μουνδρέα.

O εφοπλιστής μέσω της «Green Hydepark Investments Limited», κατέχει επίσης ποσοστό 8,5% περίπου στην Ευρώπη Holdings, μέλος επίσης του της INTRACOM HOLDINGS ποσοστό που διατήρησε και μετά την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της κατά € 68,3 εκατ. εισφέροντας περί τα €5,8 εκατ. 

Η Ευρώπη Holdings δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών ΚΛΜ ΑΕ και INTRACOM PROPERTIΕS, δύο εταιρειών με σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων, στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, το συγκρότημα των 7 κτιρίων της έδρας του ομίλου στην Παιανία, γραφεία, βιομηχανικό ακίνητο στα Άβδηρα Ξάνθης, οικόπεδα στο Χαλάνδρι και στα Σπάτα και καταστήματα στην Ερμού.