Κεφάλαια €107 εκατ. εξασφάλισε η Vita Group για φοιτητικές εστίες
Κεφάλαια €107 εκατ. εξασφάλισε η Vita Group για φοιτητικές εστίες

Κεφάλαια €107 εκατ. εξασφάλισε η Vita Group για φοιτητικές εστίες

Το φοιτητικό κατάλυμα θα είναι δυναμικότητας 567 κρεβατιών και εκτιμάται ότι θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στον κλάδο.
RE+D magazine
25.04.2024

Δάνειο ύψους περίπου €107 εκατ. εξασφάλισε ο όμιλος Vita Group από την Cain International για το έργο "House of Social".

Το 14όροφο ακίνητο βρίσκεται στην αναπτυσσόμενη ακαδημαϊκή περιοχή του Μάντσεστερ στην First Street και θα παρέχει 576 κρεβάτια.

Πρόκειται για συγκροτήματα τεσσάρων έως έξι υπνοδωματίων ή «Σπίτια» τα οποία θα συμπληρώνονται από κοινόχρηστες κουζίνες και σαλόνια με ενιαία διαρρύθμιση, καθώς και πρόσβαση σε ένα ειδικό γυμναστήριο. 

Το "House of Social" θα διαθέτει επίσης ένα χώρο εστίασης περίπου 1.300 τετραγωνικών μέτρων στο ισόγειο, με πέντε ανεξάρτητες κουζίνες.

Ο Graham Keable, Διευθύνων Σύμβουλος της Cain International, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι το χαρακτηριστικό πλεονέκτημα της Cain έγκειται στο μοντέλο συνεργασίας της και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη σχέση μας με τη Vita καθώς εισάγουν μια νέα διάσταση της φοιτητικής ζωής στην αγορά. Η μακροχρόνια εμπειρία της Cain σε αυτόν τον τομέα, μέσω των πρακτικών πιστώσεων και μετοχών, ενισχύει την εμπιστοσύνη μας στη σταθερότητα των πανεπιστημιακών πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένουμε με ανυπομονησία τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει αυτό το έργο στην κοινότητα και στο μέλλον των φοιτητικών καταλυμάτων».