Γνωστό κρουαζιερόπλοιο στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Accor
Γνωστό κρουαζιερόπλοιο στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Accor

Γνωστό κρουαζιερόπλοιο στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Accor

RE+D magazine
23.05.2022

Το παγκοσμίου φήμης κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabeth 2 (QE2) πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό του ο όμιλος Αccor, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία του από τον Μάιο του 2022.

Το κρουαζιερόπλοιο θα υποβληθεί σε περαιτέρω αναβαθμίσεις και ανακαινίσεις πριν γίνει μέλος της MGallery Hotel Collection. Αφού ολοκληρωθεί το rebranding, το Queen Elizabeth 2 θα αποτελεί πλέον αναμφίβολα ένα ορόσημο για το brand MGallery αλλά και το Ντουμπάι συνολικά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους κυβερνητικούς οργανισμούς του Ντουμπάι, τον Ports, Customs and Free Zone Corporation (PCFC) Investments LLC, που ιδρύθηκε επίσημα το 2001 και περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό φορέων και αρχών που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του.

Η PCFC Investments LLC (PCFCI) είναι μια boutique private equity firm με πρωταρχικό στόχο τις επενδύσεις σε εμπορικές επιχειρήσεις και το asset management. Το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας επικεντρώνεται στην επένδυση, την ιδιοκτησία, την ανάπτυξη και τη διαχείριση εμπορικών ακινήτων. Η στρατηγική της PCFC Investments είναι να αποκτήσει και να επεκτείνει το εμπορικό χαρτοφυλάκιό της, ενώ παράλληλα στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση.

Μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, το νέο MGallery Queen Elizabeth 2 θα διαθέτει 447 δωμάτια ξενοδοχείου, εννέα εστιατόρια και μπαρ, δέκα αίθουσες συσκέψεων, 5.620 τ.μ. διαθέσιμα για υπαίθριες εκδηλώσεις, έξι καταστήματα λιανικής, πισίνα και γυμναστήριο.