Εγκρίθηκαν έργα ύδρευσης και οδοποιίας για τον Δήμο Μήλου
Εγκρίθηκαν έργα ύδρευσης και οδοποιίας για τον Δήμο Μήλου

Εγκρίθηκαν έργα ύδρευσης και οδοποιίας για τον Δήμο Μήλου

RE+D magazine
06.05.2022

"Πακέτο" έργων υποδομών για το νησί της Μήλου ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στο νησί.

Ειδικότερα, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάχθηκαν έργο ύδρευσης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και δράσεις αντισεισμικής προστασίας, ύψους 24.452 ευρώ, ενώ δρομολογείται η ένταξη έργου αγροτικής οδοποιίας, σημαντικού για τον Δήμο Μήλου, προϋπολογισμού περίπου 6 εκατ. ευρώ, το οποίο θα αξιολογηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης του προγράμματος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι πέραν των 122 εκατ. ευρώ έκτακτης βοήθειας στους δήμους και τις περιφέρειες, αναμένεται εντός του μήνα, επιπλέον έκτακτη χρηματοδότηση για να ανταπεξέλθει η Αυτοδιοίκηση στο αυξημένο ενεργειακό κόστος.

Ο κ. Πέτσας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μήλου, Μανώλη Μικέλη και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και εκπροσώπους τοπικών φορέων. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης και Κατερίνα Μονογυιού.