Διοικητικές αλλαγές και νέα στρατηγική για τη ΝΑ Ευρώπη στη BOX NOW
Διοικητικές αλλαγές και νέα στρατηγική για τη ΝΑ Ευρώπη στη BOX NOW

Διοικητικές αλλαγές και νέα στρατηγική για τη ΝΑ Ευρώπη στη BOX NOW

Share Copy Link
RE+D magazine
26.06.2025

Σημαντικές διοικητικές αλλαγές στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αναπτυξιακής της στρατηγικής στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ανακοίνωσε η ΒΟΧ NOW.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο μέχρι πρότινος CEO της BOX NOW Ελλάδας, Δημήτρης Ανδριώτης, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Group CEO για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξη στις χώρες αυτές.

Παράλληλα, o Λευτέρης Παπαδημητρίου, μέχρι πρότινος COO με πολυετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας και των logistics, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO της BOX NOW Ελλάδας από την 1η Ιουλίου 2025. Η στρατηγική αυτή κίνηση αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της BOX NOW να συνεχίσει να επενδύει δυναμικά διασφαλίζοντας παράλληλα συνέπεια, καινοτομία και κορυφαία εμπειρία χρήστη.

Ο Tomas Kocka, Partner της EMMA Capital δήλωσε «Η BOX NOW έχει ήδη αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παραλαμβάνουμε και στέλνουμε δέματα. Προτεραιότητά μας παραμένει η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, η επέκταση του δικτύου μας και η ενίσχυση της παρουσίας μας στην καθημερινότητα των καταναλωτών και των επιχειρήσεων. Η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία και η Κροατία αποτελούν στρατηγικές αγορές για εμάς και, στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούμε ομάδες και βάση για την επόμενη μέρα στον κλάδο των ταχυμεταφορών».

Η BOX NOW συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της με ταχύτατους ρυθμούς, προσφέροντας καθημερινά καινοτόμες λύσεις παράδοσης σε χιλιάδες καταναλωτές και επιχειρήσεις.