Διαμερίσματα στο Δυτικό Λονδίνο απέκτησε η Pictet Alternative Advisors
Διαμερίσματα στο Δυτικό Λονδίνο απέκτησε η Pictet Alternative Advisors

Διαμερίσματα στο Δυτικό Λονδίνο απέκτησε η Pictet Alternative Advisors

Πρόκειται για 73 μονάδες συνολικής επιφάνειας 4.645 τ.μ
RE+D magazine
15.05.2024

Η Pictet Alternative Advisors (PAA) ανακοινώνει την απόκτηση 73 ολοκαίνουργιων διαμερισμάτων κατοικιών στο Δυτικό Λονδίνο για την άμεση στρατηγική της στον τομέα των ακινήτων.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται στο Lampton Park στο Hounslow. Πρόκειται για 73 μονάδες συνολικής επιφάνειας 4.645 τ.μ. Τα περιουσιακά στοιχεία γειτνιάζουν άμεσα με περίπου 16 εκτάρια πρασίνου και βρίσκονται κοντά σε πολλά «εξαιρετικά» σχολεία με βαθμολογία Ofsted, καθώς και σε σταθμό του μετρό Hounslow West.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικό υπαίθριο χώρο, πρόσβαση σε κοινόχρηστους κήπους, αποθήκευση ποδηλάτων και υπηρεσία θυρωρείου. Η ανάπτυξη έχει βαθμολογία EPC "B", μετά από σημαντικές επενδύσεις σε πρωτοβουλίες ενεργειακής απόδοσης, όπως κεντρική τηλεθέρμανση, παράθυρα με διπλά τζάμια και φωτισμό LED. Περιλαμβάνει επίσης θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και έξι κάδους ανακύκλωσης απορριμμάτων.

Η PAA σκοπεύει να «πρασινίσει» τα περιουσιακά στοιχεία μέσω πρωτοβουλιών όπως η τοποθέτηση ηλιακών πάνελ και η εγκατάσταση περαιτέρω σημείων φόρτισης EV. Η Pictet έχει αποκτήσει την κυριότητα των περιουσιακών στοιχείων ως μέρος μιας κοινοπραξίας με την Pinnacle Investments και έλαβε συμβουλές από την Maples Teesdale (νομικές), τη Savills (εμπορικές) και την Brotherton (χρέος).