Βήμα βήμα οι αναπτύξεις στο έργο του Ελληνικού
Βήμα βήμα οι αναπτύξεις στο έργο του Ελληνικού

Βήμα βήμα οι αναπτύξεις στο έργο του Ελληνικού

RE+D magazine
07.06.2023

Την "ακτινογραφία" των έργων στο μεγάλο project του Ελληνικού παρουσίασε η Lamda Development στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εταιρείας στους αναλυτές της αγοράς.

Πιο αναλυτικά στον πύργο Riviera Tower έχει σκυροδετηθεί το 100% των θεμελίων που φτάνει μέχρι και 50 μέτρα κάτω από την επιφάνεια. Επίσης στο 60% έχει φτάσει η διάτρηση και σκυροδέτηση των πυλώνων.

Συνολικά υπάρχουν 205 πυλώνες. Στο 90% έχει φτάσει η κατασκευή της διαφραγματικής περιμέτρου. Να θυμίσουμε πως τα έργα έχει αναλάβει το σχήμα Bouygues Batiment International – Intrakat.

Για τα οικιστικά projects οι άδειες εκδόθηκαν στις αρχές του χρόνου για τα Cove Residences (Condos).

Στο Vouliagmenis Mall, έχει επιλεγεί το σχήμα Rizzani de Eccher-AVAX για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες Early Contractor Involvement (ECI) σε σχέση με το όλο εγχείρημα. Το Vouliagmenis Mall θα είναι το πρώτο mall στην Ελλάδα που θα αποκτήσει το LEED Gold και ήδη έλαβε την προ-πιστοποίηση. Η οικοδομική άδεια αναμένεται να εκδοθεί τον Ιούλιο. "Πράσινη" πιστοποίηση θα αποκτήσει και το Riviera Galleria η οικοδομική άδεια του οποίου αναμένεται να εκδοθεί τον Ιούλιο.