Κατάστημα της OMEGA στην Ουαλία άνοιξε η Laings
Κατάστημα της OMEGA στην Ουαλία άνοιξε η Laings

Κατάστημα της OMEGA στην Ουαλία άνοιξε η Laings

RE+D magazine
20.05.2022

Η Landsec ανακοίνωσε ότι η Laings, η εταιρεία λιανικής πώλησης πολυτελών κοσμημάτων, άνοιξε έναν νέο αποκλειστικό εκθεσιακό χώρο της OMEGA στο St David's Cardiff.

Ο διάσημος ωρολογοποιός έχει καταλάβει έναν χώρο 80 τμ, ο οποίος είναι ταυτόχρονα ο πρώτος εκθεσιακός χώρος που λειτουργεί από τη Laings και το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα για την OMEGA στην Ουαλία.

Η νέα τοποθεσία στο Hayes Arcade, η αναδυόμενη συνοικία πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων στο St David's, διαθέτει συλλογές OMEGA's Constellation, Seamaster, Speedmaster και De Ville. Ο μοναδικός σχεδιασμός του εκθεσιακού χώρου συμπυκνώνει την ουσία της OMEGA, συμπεριλαμβανομένων των βελούδινων κόκκινων χαλιών και του ιδιαίτερου φωτισμού, με χαρακτηριστικές χρυσές πινελιές που αντικατοπτρίζουν τα εμβληματικά ρολόγια OMEGA. Ακόμη και το εξατομικευμένο άρωμα της μάρκας θα αναδύεται στο κατάστημα μέσω του συστήματος κλιματισμού, βυθίζοντας τους πελάτες στον κόσμο της OMEGA.

Ο εκθεσιακός χώρος της Laings OMEGA προσθέτει στο ρόστερ των πολυτελών εμπορικών σημάτων του St David, οι οποίες απέδωσαν απίστευτα καλά κατά τη διάρκεια του 2021.