Το άνοιγμα του Magma Resort ανακοίνωσε η Hyatt
Το άνοιγμα του Magma Resort ανακοίνωσε η Hyatt

Το άνοιγμα του Magma Resort ανακοίνωσε η Hyatt

Θα αποτελεί το πρώτο θέρετρο που συνδέεται με τη Hyatt στα ελληνικά νησιά
RE+D magazine
09.02.2022

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την συμφωνία franchise με την Thera Island Suites SA της οικογένειας Παπακαλιάτη, ιδιοκτήτες του Magma Resort Santorini και την SWOT Hospitality, η οποία θα λειτουργεί το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει το 2022, εγκαίρως για την καλοκαιρινή σεζόν και θα ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο της The Unbound Collection by Hyatt, και θα αποτελεί το πρώτο θέρετρο που συνδέεται με τη Hyatt στα ελληνικά νησιά 

Ο σχεδιασμός του Magma Resort Santorini με σαφείς αναφορές στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη κατοικία, ενσωματώνει μοντέρνα στοιχεία και στοιχεία από το φυσικό ηφαιστιογενές και τη συνολική ατμόσφαιρα του νησιού. Και τα 59 δωμάτια και οι σουίτες, εκ των οποίων τα 46 θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ, θα απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και την Ανάφη.

Το θέρετρο βρίσκεται στις πλαγιές του Βούρβουλου, σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού και δημοφιλείς προορισμούς όπως τα Φηρά και η Οία.

Magma-SANTORINI_HOTEL3.jpg


Magma-SANTORINI_HOTEL2.jpg
Η Thera Island Suites SA

Ο όμιλος εταιρειών της οικογένειας Παπακαλιάτη δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο για περισσότερα από 55 χρόνια. Η πρώτη εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 από τον Ιωάννη Παπακαλιάτη και τους γιους του με το όνομα Δίας Κρήτης. Ήταν το πρώτο πρακτορείο διεκπεραίωσης εισερχομένων (DMC) στην Κρήτη με διάσημους Ευρωπαίους τουριστικούς πράκτορες όπως Neckerman, Thomas Cook, Tui, Flying Carpet, Bucher, Pegase, Alltours, EasyJet Holidays, Apollo Travel, Jumbotours, Onthebeach, Kompas, Olympic Holidays, Karpaten, Nekera, W2M Travel και πολλά άλλα. Έκτοτε, η εταιρεία συνέχισε τις βασικές εισερχόμενες δραστηριότητές της μέχρι σήμερα, καθιστώντας μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης προορισμών στην Ελλάδα. Το 1988, η οικογένεια άρχισε να επενδύει στον κλάδο της φιλοξενίας με διάφορες εταιρείες. Ιδρύθηκε η πρώτη ξενοδοχειακή εταιρεία Anissaras Hotels με ιδιόκτητα ξενοδοχεία στην περιοχή Ανισσαράς στην Κρήτη. αργότερα το 2008 με την Greco Star Hotels που λειτουργούσε μισθωμένα ξενοδοχεία σε νησιά Κέρκυρα & Κω και πιο πρόσφατα το 2013 με τη Zeus Hotels που λειτουργεί έξι μισθωμένα και μερικώς ιδιόκτητα ξενοδοχεία στην Κρήτη και τη Ρόδο. Από το 2019, η εταιρεία Thera Islands Suites στοχεύει στον τομέα της πολυτελείας της αγοράς και η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει και να αποκτήσει ακίνητα πέντε αστέρων σε γνωστούς προορισμούς. Η οικογένεια ασχολείται επίσης με τη ναυτιλιακή βιομηχανία με μια εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα, και έχει ιδιωτικά ένα ιπτάμενο δελφίνι και δύο μικρά κρουαζιερόπλοια που είναι υπομισθωμένα από την εταιρεία Joy Cruises που παρέχει καθημερινά δρομολόγια πλοίων στο Ιόνιο Πέλαγος. Παρέχει επίσης εκδρομές με φέρι στην Κέρκυρα, τους Παξούς και νότια της Αλβανίας. Νησιά Κω και πιο πρόσφατα το 2013 με την Zeus Hotels που λειτουργεί έξι μισθωμένα και μερικώς ιδιόκτητα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο.

Από το 2019, η εταιρεία Thera Islands Suites στοχεύει στον τομέα της πολυτελείας της αγοράς και η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει και να αποκτήσει ακίνητα πέντε αστέρων σε γνωστούς προορισμούς. Η οικογένεια ασχολείται επίσης με τη ναυτιλιακή βιομηχανία με μια εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα, και έχει ιδιωτικά ένα ιπτάμενο δελφίνι και δύο μικρά κρουαζιερόπλοια που είναι υπομισθωμένα από την εταιρεία Joy Cruises που παρέχει καθημερινά δρομολόγια πλοίων στο Ιόνιο Πέλαγος. Παρέχει επίσης εκδρομές με φέρι στην Κέρκυρα, τους Παξούς και νότια της Αλβανίας. Νησιά Κω και πιο πρόσφατα το 2013 με την Zeus Hotels που λειτουργεί έξι μισθωμένα και μερικώς ιδιόκτητα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο. Από το 2019, η εταιρεία Thera Islands Suites στοχεύει στον τομέα της πολυτελείας της αγοράς και η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει και να αποκτήσει ακίνητα πέντε αστέρων σε γνωστούς προορισμούς.

Η οικογένεια ασχολείται επίσης με τη ναυτιλιακή βιομηχανία με μια εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα, και έχει ιδιωτικά ένα ιπτάμενο δελφίνι και δύο μικρά κρουαζιερόπλοια που είναι υπομισθωμένα από την εταιρεία Joy Cruises που παρέχει καθημερινά δρομολόγια πλοίων στο Ιόνιο Πέλαγος. Παρέχει επίσης εκδρομές με φέρι στην Κέρκυρα, τους Παξούς και νότια της Αλβανίας. Η εταιρεία Thera Islands Suites έχει στοχεύσει στον τομέα της πολυτελείας της αγοράς και η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει και να αποκτήσει ακίνητα πέντε αστέρων σε γνωστούς προορισμούς. Η οικογένεια ασχολείται επίσης με τη ναυτιλιακή βιομηχανία με μια εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα, και έχει ιδιωτικά ένα ιπτάμενο δελφίνι και δύο μικρά κρουαζιερόπλοια που είναι υπομισθωμένα από την εταιρεία Joy Cruises που παρέχει καθημερινά δρομολόγια πλοίων στο Ιόνιο Πέλαγος. Παρέχει επίσης εκδρομές με φέρι στην Κέρκυρα, τους Παξούς και νότια της Αλβανίας.

Η εταιρεία Thera Islands Suites έχει στοχεύσει στον τομέα της πολυτελείας της αγοράς και η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει και να αποκτήσει ακίνητα πέντε αστέρων σε γνωστούς προορισμούς. Η οικογένεια ασχολείται επίσης με τη ναυτιλιακή βιομηχανία με μια εταιρεία με έδρα την Κέρκυρα, και έχει ιδιωτικά ένα ιπτάμενο δελφίνι και δύο μικρά κρουαζιερόπλοια που είναι υπομισθωμένα από την εταιρεία Joy Cruises που παρέχει καθημερινά δρομολόγια πλοίων στο Ιόνιο Πέλαγος. Παρέχει επίσης εκδρομές με φέρι στην Κέρκυρα, τους Παξούς και νότια της Αλβανίας.


Η Hyatt Hotels Corporation

Η Hyatt Hotels Corporation, από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας διαθέτει χαρτοφυλάκιο περισσότερα από 1.000 ακίνητα ξενοδοχείων και all-inclusive σε 69 χώρες σε έξι ηπείρους

(30 Σεπτεμβρίος 2021), Με την εξαγορά της Apple Leisure Group πρόσθεσε 96 ακίνητα σε 10 χώρες (1η Νοεμβρίου 2021). Στα σήματα της Hyatt περιλαμβάνονται τα Park Hyatt®, Miraval®, Grand Hyatt®, Alila®, Andaz®, The Unbound Collection by Hyatt®, Destination by Hyatt™, Hyatt Regency®, Hyatt®, Hyatt Ziva™, Hyatt Zilara™, Thompson Hotels®, Hyatt Centric ®, Caption by Hyatt, JdV by Hyatt™, Hyatt House®, Hyatt Place®, UrCove και Hyatt Residence Club®, καθώς και οι αλυσίδες θέρετρων υπό τη συλλογή AMR™, συμπεριλαμβανομένων των Secrets® Resorts & Spas, Dreams® Θέρετρα & Spas, Breathless® Resorts & Spa, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Alua® Hotels & Resorts και Sunscape® Resorts & Spas.