Συνεχίζει να επεκτείνεται στην Μεσόγειο η Melia Hotels
Συνεχίζει να επεκτείνεται στην Μεσόγειο η Melia Hotels

Συνεχίζει να επεκτείνεται στην Μεσόγειο η Melia Hotels

Ο ξενοδοχειακός όμιλος που έχει παρουσία και στην Ελλάδα ανακοίνωσε την λειτουργία ενός νέου καταλύματος στην Αλβανία.
Ειρήνη Θεοφανίδου
05.01.2022

Την ανάπτυξή της σε μεσογειακούς προορισμούς συνεχίζει η Melia Hotels International η οποία έχει παρουσία και στη χώρα μας με τα ξενοδοχεία Melia Athens ένα 4αστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και Sol by Melia Cosmopolitan που βρίσκεται στο νησί της Ρόδου.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος ανακοίνωσε πρόσφατα την προσθήκη ενός νέου ξενοδοχείου στην Αλβανία την οποία θεωρεί «ταχέως αναδυόμενο ταξιδιωτικό προορισμό».

Πρόκειται για το Hotel Palasa Beach το οποίο αποτελεί μέλος της Melia Collection το οποίο είναι το τέταρτο ξενοδοχείο της εταιρείας στην χώρα. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με θέα τη θάλασσα και προσφέρει 142 δωμάτια και σουίτες και 5 βίλες μπροστά στη θάλασσα, 1 superior βίλα, 16 deluxe δωμάτια μερικά εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα, 6 σουίτες με πρόσβαση σε αποκλειστική πισίνα και 8 σουίτες εκτός από τα υπόλοιπα standard δωμάτια.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνουν σπα και κέντρο ευεξίας με εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο ενώ θα υπάρχει και εξωτερική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ. Το Hotel Palasa Beach θα προσφέρει επίσης καζίνο καθώς και τέσσερις αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων.