Στα Εμιράτα μπαίνει η ξενοδοχειακή αλυσίδα «Six Senses»
Στα Εμιράτα μπαίνει η ξενοδοχειακή αλυσίδα «Six Senses»

Στα Εμιράτα μπαίνει η ξενοδοχειακή αλυσίδα «Six Senses»

Ειρήνη Θεοφανίδου
07.01.2022

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα «Six Senses» της IHG μπαίνει δυναμικά στην τουριστική αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την ανάπτυξη ξενοδοχείου στο Ντουμπάι.

Η εταιρεία πρόκειται να παραδώσει στα τέλη του 2024 το Six Senses The Palm ένα ξενοδοχείο δυναμικότητας 60 δωματίων μαζί με 162 κατοικίες.

Το Six Senses The Palm, στο Ντουμπάι, θα προσφέρει σε πάνω από 6.000 τμ ανέσεις και εγκαταστάσεις, όπως εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήριο, γήπεδο σκουός, παιδική λέσχη, σπα, βιβλιοθήκη, κέντρο ευεξίας, πισίνες και αποκλειστικό χώρο στην παραλία.

Το Six Senses Residences The Palm, Dubai περιλαμβάνει 121 ρετιρέ, 32 μεζονέτες και εννέα παραθαλάσσιες βίλες, όλα με πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Η κατασκευή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022. Το ξενοδοχείο θα δημιουργήσει κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Select Group και η Emirates Strategic Investments Company (ESIC).

Όπως αναφέρει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια το Εμιράτο έχει εντείνει τις προσπάθειές του στον τομέα της βιωσιμότητας κι έτσι το ξενοδοχείο θα υποστηρίζει την βιώσιμη ανάπτυξη και θα υποστηρίζει τις τοπικές κοινότητες.