Κατέρρευσε το στέγαστρο των VIP στο γήπεδο του Παναθηναϊκού
Κατέρρευσε το στέγαστρο των VIP στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Κατέρρευσε το στέγαστρο των VIP στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

RE+D magazine
26.01.2022

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στο ένα σκέπαστρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης». Συγκεκριμένα αυτό που βρίσκεται πάνω από τη θύρα VIP απ’ την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποχώρησε προς τις κερκίδες, λόγω του βάρους του χιονιού.

Tο πρωί της Τετάρτης (26/01) κλιμάκιο κατέγραψε την ζημιά και άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης, ενώ, μέχρι να γίνει αυτό, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 2, 3Α, 3Β και 5 που καλύπτονται απ’ το εν λόγω σκέπαστρο, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου της Λεωφόρου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά».