Καταστράφηκαν αποθήκες της ELTON στην Ουκρανία
Καταστράφηκαν αποθήκες της ELTON στην Ουκρανία

Καταστράφηκαν αποθήκες της ELTON στην Ουκρανία

RE+D magazine
11.03.2022

Την καταστροφή, μετά από βομβαρδισμό, των εγκαταστάσεων της θυγατρικής της εταιρείας στην Ουκρανία, ανακοίνωσε η ELTON.

Όπως αναφέρει, οι εγκαταστάσεις βρίσκονταν στο διαμετακομιστικό κέντρο 3PL Operator έκτασης άνω των 30.000 τ.μ. στην περιοχή Kyiev Oblast με προϊόντα που προορίζονταν για την αγορά της Ουκρανίας.

Οπως αναφέρει ο όμιλος στην ανακοίνωσή του: «Δεν έχουμε ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο της επίθεσης. Σημειώνουμε ότι οι κεντρικές υπηρεσίες και τα γραφεία της θυγατρικής μας εταιρείας στο Κίεβο δεν έχουν επηρεασθεί και έχουν ήδη εκκενωθεί από την έναρξη των γεγονότων, με άξονα την απόλυτη ασφάλεια των ανθρώπων της εταιρείας μας και των οικογενειών τους. Η θυγατρική μας στην Ουκρανία, μαζί με τους ανθρώπους μας, τους τοπικούς συνεργάτες και τους πελάτες, αποτελεί εκ των κορυφαίων επιτευγμάτων στην σαρακονταετή πορεία της ELTON, και μολονότι το αδιανόητο αυτό χτύπημα προκαλεί σε όλους μας βαθύτατη λύπη και δέος, γνωρίζουμε ότι είναι ασήμαντο μπροστά στις ανθρώπινες απώλειες και τον πόνο των συνανθρώπων μας στην Ουκρανία».

«Προσεύχομαι να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου, να μπει τέλος στον πόνο τόσων ανθρώπων και σε μία πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση που μας αφορά όλους», δήλωσε ο Νέστωρ Παπαθανασίου, ιδρυτής της ELTON.

H τελευταία αυτή εξέλιξη, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την ισχυρή οικονομική θέση του Ομίλου, ο οποίος ως πάγια τακτική λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα εξασφάλισης και προστασίας τόσο αυτής, όσο και της αδιάλειπτης υποστήριξης των πελατών μας. Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις, αναλύοντας και αξιολογώντας την επίδρασή τους στις ευρύτερες δραστηριότητες του Ομίλου μας, ενώ παραμένουμε στο πλευρό των συνεργατών μας και όσων χρειάζονται τη στήριξή μας».