Η Μ7 πούλησε χαρτοφυλάκιο τριών ακινήτων έναντι €12,2εκατ.
Η Μ7 πούλησε χαρτοφυλάκιο τριών ακινήτων έναντι €12,2εκατ.

Η Μ7 πούλησε χαρτοφυλάκιο τριών ακινήτων έναντι €12,2εκατ.

RE+D magazine
31.01.2022

Η M7 Real Estate, πανευρωπαϊκός επενδυτής και διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων που ειδικεύεται σε μικρής κλίμακας ακίνητα, ανακοίνωσε ότι πούλησε τρία περιουσιακά στοιχεία στη Λισαβόνα και την Évora, μέσω τριών ξεχωριστών συναλλαγών για λογαριασμό του M7 Portuguese Active Fund για συνολικό ποσό 12,2 εκατομμυρίων ευρώ .

Η M7 ολοκλήρωσε την πώληση του Quinta do Alcaide, ενός πάρκου λιανικής 6.000 τ.μ. που βρίσκεται νότια της Λισαβόνας στην Evora, στην περιοχή Alentejo, στο Europar, ένα οικογενειακό γραφείο της Βραζιλίας. 

Μετά την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης για την κατασκευή επιπλέον χώρου 2.000 τ.μ. για την επέκταση ενός από τους υφιστάμενους ενοικιαστές, και την εκμίσθωση μιας κενής μονάδας, η M7 αύξησε την πληρότητα του κτιρίου στο 100%, αυξάνοντας επίσης το εισόδημα και την μέση διάρκεια των συμβολαίων από 1,7 χρόνια σε 7,97 χρόνια. Στους χρήστες του Quinta do Alcaide περιλαμβάνονται η AKI, μια εταιρεία διανομής DIY, η Homa, το κατάστημα οικιακών ειδών και η εταιρεία λιανικής πώλησης καναπέδων, η Feira do Sofás.

Η εταιρία πούλησε επίσης ένα γραφείο με χώρο γυμναστικής έκτασης 2.800 τ.μ. στην περιοχή Oeiras της Λισαβόνας στο Fundiestamo, ένα πορτογαλικό επενδυτικό ταμείο. Το ακίνητο ενοικιάζεται σε ένα από τα κορυφαία γκρουπ γυμναστηρίου της Πορτογαλίας, που φιλοξενεί τόσο γυμναστήριο όσο και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. 

Τέλος η M7 αποεπένδυσε από μια μονάδα γραφείων 251 τ.μ. πλήρως εκμισθωμένη στο κτήριο Arcis της Λισαβόνας στο Fundiestamo για λογαριασμό του Ταμείου.