Εως 3/3 ο διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για εκμίσθωση beach bar στην Καβάλα
Εως 3/3 ο διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για εκμίσθωση beach bar στην Καβάλα

Εως 3/3 ο διαγωνισμός της ΕΤΑΔ για εκμίσθωση beach bar στην Καβάλα

Πρόκειται για παραλιακό κατάστημα έκτασης 170,69 τ.μ
RE+D magazine
16.02.2022

Στις 3 Μαρτίου 2022 εκπνέει η προθεσμία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό εκμίσθωσης beach bar στην παραλία Αμμόγλωσσα στην Κεραμωτή Καβάλας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Πρόκειται για παραλιακό κατάστημα (beach bar), το οποίο εκτός των κύριων χώρων διαθέτει ημιυπαίθρια έκταση εμβαδού 170,69 τ.μ. H διάρκεια της μίσθωσης είναι πέντε (5) έτη με δυνατότητα παράτασης για άλλα τέσσερα (4) έτη.


Η παραλία της Αμμόγλωσσας βρίσκεται 39 χλμ. ανατολικά της Καβάλας και μόλις 6 ναυτικά μίλια από τη Θάσο. Πρόκειται για μια λωρίδα γης που εισχωρεί στο Αιγαίο. Η γαλάζια θάλασσα και το πράσινο πευκοδάσος της ακτής της Κεραμωτής συνθέτουν μία ιδιαίτερη μαγευτική εικόνα. Η παραλία στην οποία υπάρχουν οργανωμένα beach bar, καφέ και ταβέρνες προσελκύει κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες.


Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους γενικούς και ειδικούς όρους του διαγωνισμού. 


Τόπος υποβολής του φακέλου δικαιολογητικών τα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.