[]
Επεκτείνει το δίκτυο με νέα καταστήματα η Κωτσόβολος
Επεκτείνει το δίκτυο με νέα καταστήματα η Κωτσόβολος

Επεκτείνει το δίκτυο με νέα καταστήματα η Κωτσόβολος

RE+D magazine
23.11.2021

Δύο νέα καταστήματα εντός της Αττικής ανακοίνωσε η Kωτσόβολος.

Πρόκειται για τα δύο νέα της καταστήματα στην Αγία Παρασκευή, στη λεωφόρο Μεσογείων 448, και εντός του νέου εμπορικού κέντρου River West Open, στη Λ. Κηφισού 98, στο Αιγάλεω.

Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος, στη λεωφόρο Μεσογείων 448, στην Αγία Παρασκευή, αποτελεί ένα από τα 3 μεγαλύτερα καταστήματα του δικτύου της. Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα 3 ορόφων και 3.300 τμ, προσβάσιμο σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, με διαθεσιμότητα 120 θέσεων parking.

Ο κάθε όροφος, με ειδικά σχεδιασμένες γωνιές για ξεχωριστές στιγμές εμπειρίας, διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, gaming, συσκευών για ένα «Έξυπνο Σπίτι», τη μεγαλύτερη ποικιλία λευκών και μικροσυσκευών και ειδικά κατασκευασμένους εξοπλισμένους χώρους εμπειρίας και απόλαυσης, για να μπορούν οι επισκέπτες μέσα από διαδραστικές τεχνολογίες να δοκιμάσουν την αγαπημένη τους συσκευή.

Μια πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West Open, Λ. Κηφισού 98 Αιγάλεω.

Το κατάστημα Κωτσόβολος στο River West Open είναι συνολικής επιφάνειας 2.100 τμ, διαθέτει έναν όροφο, άνετο πάρκινγκ και είναι έτοιμο να μαγέψει τον πελάτη τόσο με την αισθητική του, όσο και με την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.