Έκλεισε η συμφωνία Hilton Δουζόγλου για Πεντελικόν και Μικρολίμανο
Έκλεισε η συμφωνία Hilton Δουζόγλου για Πεντελικόν και Μικρολίμανο

Έκλεισε η συμφωνία Hilton Δουζόγλου για Πεντελικόν και Μικρολίμανο

Τα δύο ξενοδοχεία θα ανοίξουν υπό την ομπρέλα της Curio by Hilton και της Hampton by Hilton
RE+D magazine
02.02.2022

Τα σχέδια για το άνοιγμα δύο ξενοδοχείων στην Αθήνα, επιβεβαίωσαν σήμερα η Hilton και ο όμιλος SCD LTD, ως μέρος μιας συμφωνίας διαχείρισης με θυγατρικές της SCD Group LTD. Τα δύο ξενοδοχεία θα ανοίξουν υπό την ομπρέλα της Curio by Hilton και της Hampton by Hilton που είναι δύο από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands της εταιρείας στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των ξενοδοχείων της HILTON

Το ιστορικό Πεντελικόν, ένα ξενοδοχείο 117 δωματίων στη Κηφισιά, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο της Curio Collection by Hilton στην ηπειρωτική Ελλάδα όταν ανοίξει το 2024, ενώ στο Πειραιά, θα ανοίξει το πρώτο ελληνικό ακίνητο της Hampton by Hilton, το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο, ένα ξενοδοχείο 83 δωματίων. 

Στο γνωστό ξενοδοχείο Πεντελικόν, ο όμιλος SCD θα πραγματοποίησει επένδυση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του εν όψει του rebranding. Το Hampton by Hilton Piraeus Μικρολίμανο  βρίσκεται στην Καστέλλα, κοντά στη μαρίνα του Μικρολίμανου, με θέα στο λιμάνι. Για την προσαρμογή του κτιρίου στις προδιαγραφές των Hampton θα απαιτηθεί επένδυση ύψους 5,5 εκατομμυρίων.