Πουλά το καλό Λιβάδι στη Μύκονο ο όμιλος Intracom
Πουλά το καλό Λιβάδι στη Μύκονο ο όμιλος Intracom

Πουλά το καλό Λιβάδι στη Μύκονο ο όμιλος Intracom

Δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία Amicross για την πώληση της Devenetco σε ένα deal ύψους €28.500.000.
RE+D magazine
20.10.2021

Την δεσμευτική συμφωνία της θυγατρικής της εταιρείας ακινήτων Intradevelopment για την πώληση της Devenetco η οποία κατέχει υπό ανάπτυξη ξενοδοχείο και βίλες στο "Καλό Λιβάδι" της Μυκόνου ανακοίνωσε ο όμιλος Intracom.

Το πολυτελές θέρετρο στη Μύκονο που κατασκευάζεται σε έκταση 100 στρεμμάτων σε κοινοπραξία με την London Regional Properties αποτελεί επένδυση ύψους περίπου €100 εκ.

Το συγκρότημα διαθέτει 75 σουίτες, δύο εστιατόρια, spa και 12 βίλες προς ενοικίαση ή πώληση με ιδιωτική πρόσβαση σε μικρή παραλία.

Όπως ανάφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αθηνών "η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS») στις  18.10.2021 η, κατά ποσοστό 82,64%, θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία "INTRADEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (δ.τ. “INTRADEVELOPMENT”) υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία «AMICROSS LTD» για την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία με την επωνυμία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%.

Η “Devenetco Ltd”, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό όρους και αιρέσεις, προβλέπεται δε να λάβει χώρα έως τις 30.11.2021.

Ως βασικό τίμημα της συναλλαγής ορίστηκε το ποσό των €28.500.000. Το τελικό τίμημα θα καθορισθεί βάσει των όρων και αιρέσεων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω δεσμευτική συμφωνία.