Ποσοστό στο Hilton Μονάχου εξαγόρασε η Long Harbour
Ποσοστό στο Hilton Μονάχου εξαγόρασε η Long Harbour

Ποσοστό στο Hilton Μονάχου εξαγόρασε η Long Harbour

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ευρωπαϊκού ταμείου LHESIF 1.
RE+D magazine
07.09.2021

Ένα σημαντικό deal έκλεισε η Long Harbour επί Γερμανικού εδάφους. Συγκεκριμένα, απέκτησε ποσοστό στο Hampton By Hilton Munich έναντι €14 εκατ.


Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Ταμείου «The Long Harbour Euro Secured Income 1 Fund». Το ξενοδοχείο είναι ένα τριώροφο κτίριο σε σχήμα U και βρίσκεται δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο του Μονάχου.

Είναι δυναμικότητας 244 δωματίων και έχει συνολική έκταση 9.985 τ.μ με 122 θέσεις στάθμευσης. Πρόκειται για σύγχρονο «πράσινο» κτίριο που ανέπτυξε και πούλησε η εταιρεία αξιοποίησης Merlin Capital GmnH με έδρα το Αμβούργο. Η Merlin ειδικεύεται στην ανάπτυξη ξενοδοχείων στη Γερμανία, με εξειδίκευση στην εξασφάλιση μακροχρόνιων μισθώσεων με τους διαχειριστές ξενοδοχείων και στη συνέχεια στην πώληση του περιουσιακού στοιχείου σε επενδυτές.

Το Long Harbour συνεργάστηκε με την Continuum Capital για να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα στο ακίνητο, ενώ η ADAMMA Management GmbH αγόρασε την μακροχρόνια παραχωρηση επωφελούμενη από το συμβόλαιο 25ετούς μίσθωσης στην Tristar GmbH, η οποία θα διαχειρίζεται το ξανοδοχείο υπό την επωνυμία Hampton by Hilton.