Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του «Freedom» στο Παρίσι
Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του «Freedom» στο Παρίσι

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του «Freedom» στο Παρίσι

Την ανακατασκευή του κτιρίου γραφείων Α κατηγορίας «Freedom» στο Παρίσι ολοκλήρωσε πρόσφατα η AXA IM Alts.
29.01.2021

Οι εσωτερικοί χώροι του 9οροφου κτιρίου έχουν επανασχεδιαστεί από την αρχή.

 Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό 15-25 Boulevard de l'Armiral Bruix στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού. Το κτίριο κατασκευάστηκε την δεκαετία του ’60 και φημίζεται για την μεγάλη καμπύλη που σχηματίζεται στην πρόσοψη φτιαγμένη από μάρμαρο.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως παρέχοντας 16.600 τ.μ στους εννέα ορόφους του κτιρίου, με στόχο τη διευκόλυνση της αλληλεπίδρασης των εργαζομένων και τη μέγιστη εξασφάλιση φυσικού φωτισμού. Το έργο σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο PCA-STREAM, με τον Leon Grosse υπεύθυνο για τη φάση ανακαίνισης, και την VINCI Immobilier ως project manager.

Το κτηριολογικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσα συσκέψεων, ανοιχτούς χώρους συνεργασίας, δύο χώρους αφιερωμένους στην τροφοδοσία και μια πανοραμική γκαλερί με θέα στους κήπους. Το κτήριο προσφέρει εκπληκτική θέα στο Παρίσι, το δάσος του Le Bois de Boulogne και την Défense.

 Μεταξύ των λίγων παραδειγμάτων της ένταξης του φυσικού περιβάλλοντος στο Παρίσι, η νότια πρόσοψη του κτηρίου περιλαμβάνει 1.500 τμ χώρους βεράντας όπως επίσης 2.000 τ.μ. κήπους προσβάσιμους από την αίθουσα και τους χώρους εστίασης. Έχει ήδη εξασφαλιστεί μακροχρόνια μίσθωση με τη Murex, τον κορυφαίο πάροχο τεχνολογικών λύσεων για τις κεφαλαιαγορές.