Νέους χώρους αναζητά το Bread Factory
Νέους χώρους αναζητά το Bread Factory

Νέους χώρους αναζητά το Bread Factory

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το επενδυτικό πλάνο επέκτασης των νέων πολυχώρων τροφίμων Bread Factory, καθώς ήδη κλείνει ένα μήνα λειτουργίας το νέο Food Hall της αλυσίδας στην Λάρισα, ενώ προχωράνε και τα σχέδια για το επόμενο σημείο εκτός Αθηνών.
RE+D magazine
03.02.2021

Η εταιρεία προωθεί πρόγραμμα επενδύσεων ύψους €3 εκατ.


Η εταιρεία, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επενδύσεων ύψους 3 εκατ. ευρώ, βρίσκεται σε αναζήτηση νέων χώρων σε κομβικά σημεία στην Αττική και την επαρχία, σε περιοχές με σημαντική αγοραστική δύναμη.

Το κατάστημα Bread Factory της Λάρισας βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καρδίτσης 108 και Εχεκρατίδας,  λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα και εκτείνεται σε 1000. Τμ.. Το κατάστημα διαθέτει εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, καφέ καθώς και τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά.

Τα Bread Factory, εξελίσσουν διαρκώς το προϊοντικό μείγμα που προσφέρεται στα καταστήματα με ιδιαίτερη έμφαση στο τμήμα τυποποιημένων τροφίμων. Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα η εταιρεία βρίσκεται στην διαδικασία εμπλουτισμού των διαθέσιμων προϊόντων με την προσθήκη νέων κωδικών τόσο όσον αφορά αναγνωρισμένες μάρκες προϊόντων όσο και επιλεγμένα προϊόντα της ελληνικής γης και γαστρονομίας από μικρούς παραγωγούς.

Το concept πολυχώρου τροφίμων μετρά πλέον 8 καταστήματα εκ τω οποίων τα 7 στην Αττική και ένα στην Λάρισα.