Με τρία νέα ακίνητα, κλείνει η χρονιά για την Grivalia
Με τρία νέα ακίνητα, κλείνει η χρονιά για την Grivalia

Με τρία νέα ακίνητα, κλείνει η χρονιά για την Grivalia

Νέα deal 5,8 εκατ. ευρώ για την ΑΕΕΑΠ
RE+D magazine
23.12.2016

Με επενδύσεις κλείνει τη χρονιά της η εισηγμένη ΑΕΕΑΠ, Grivalia. Ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ακινήτων έναντι συνολικού τιμήματος 5,8 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για το TGI Friday's που  βρίσκεται επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας 23Α & Νεοφύτου Βάμβα 2 στο κέντρο της  Αθήνας, το super market Σκλαβενίτης επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου 291 & Κύπρου 72 στο Κορωπί Αττικής και το super market Βασιλόπουλος επί της κεντρικής δημοτικής οδού στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Όπως τονίζεται, το εμπορικό κατάστημα στην περιοχή του Κολωνακίου που είναι τμήμα σύγχρονου επαγγελματικού κτιρίου με εξαιρετική προβολή και προσβασιμότητα. Το κατάστημα έχει συνολική επιφάνεια περίπου 1.200τ.μ., αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, διαθέτει επιπλέον οκτώ υπόγειες θέσεις στάθμευσης επιφάνειας 90τ.μ., και είναι εκμισθωμένο στην εταιρία TGI Friday’s.

Το supermarket στο Κορωπί Αττικής,  είναι στρατηγικά τοποθετημένο στην ευρύτερη περιοχή, με συνολική επιφάνεια 2.203τ.μ. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, ενώ διαθέτει εξωτερικές θέσεις στάθμευσης. Είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρία Σκλαβενίτης.

Τέλος, το supermarket στη Νικήτη Χαλκιδικής, βρίσκεται επί του κεντρικότερου δρόμου μίας πολύ τουριστικής περιοχής. Το κατάστημα έχει συνολική επιφάνεια 2.082τ.μ., αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, διαθέτει εξωτερικές θέσεις στάθμευσης και είναι πλήρως εκμισθωμένο στην εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος.