Στα 2.000 ευρώ η... καρέκλα των Village
Στα 2.000 ευρώ η... καρέκλα των Village

Στα 2.000 ευρώ η... καρέκλα των Village

Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία πώλησης (management buyout) της Village Roadshow στους κ. κ. Δ. Κοντομηνά και Χ. Αντωνόπουλο.
RE+D magazine
21.11.2009

Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται να υπογραφεί η συμφωνία πώλησης

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαγορά θα γίνει έναντι τιμήματος περίπου €60 εκατ, εφόσον συνυπολογιστούν τα δάνεια της εταιρείας, με το καθαρό τίμημα να βρίσκεται κοντά στα €50 εκατ. .

Για την υπογραφή της συμφωνίας θα έρθει στην Ελλάδα στις 12 Οκτωβρίου ο κ. Graham W.Burke, managing director της Village Roadshow.

Η Village Roadshow στην Ελλάδα απασχολεί περισσότερα από 750 άτομα. Φέτος ο κύκλος εργασιών της αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. και ο μέσος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξής τα τελευταία χρόνια διαμορφώνεται στο 5%. Ο τομέας διανομής ταινιών αποτελεί μια αρκετά σημαντική δραστηριότητά με ετήσια έσοδα άνω των €20 εκατ.

Η εταιρεία έχει τη διανομή των ταινιών της Village Roadshow Pictures ενώ εκπροσωπεί και τα studio της Warner στην ελληνική αγορά. Επίσης δραστηριοποιείται και στην παραγωγή ταινιών με στόχο την προώθηση του εγχώριου κινηματογράφου.