Εκδότης RE+D Magazine

Δημοσιογράφος - Aρχιτέκτονας, MArch Pratt Institute

Γιάννης Δ. Παπαδομαρκάκης είναι εκδότης του RE+D (Real Estate + Development), του ισχυρότερου και εγκυρότερου περιοδικού για την ελληνική αγορά ακίνητης περιουσίας. 

Tο RE+D υποστηρίζεται  σπο επίλεκτο δημοσιογραφικό επιτελείο, και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους μεγάλους "παίκτες" και τα στελέχη της αγοράς, παρουσιάζοντας με έγκυρα ρεπορτάζ τις εξελίξεις, τις νέες αναπτύξεις, την δυναμική της αγοράς, και τις τάσεις που διαμορφώνονται στην Eλλάδα και την Eυρώπη

Aπο το 2006 καθιέρωσε το ετήσιο Διεθνές συνέδριο του περιοδικού στο οποίο συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη της αγοράς απο τον Eλληνικό και Eυρωπαικό χώρο.  

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον δημοσιογραφικό χώρο, έχοντας συνεργασθεί με τις μεγαλύτερες οικονομικές εφημερίδες όπως την Express την Kαθημερινή Tην Eλευθεροτυπία, το BHMA, το Kέρδος, ενώ ήταν ανταποκριτής των Hνωμένων Eθνών από την N. Yόρκη. 

Eίναι απόφοιτος της σχολης αρχιτεκτονικής του EMΠ με μεταπτυχιακό τίτλο March από το Pratt Institute της N. Yόρκης,, με τρείς υποτροφίες (Pratt Institute, Iδρυμα Λεβέντη, Iδρυμα BAPNIMA) Ως αρχιτέκτονας έχει σημαντικό έργο σε μελέτες γραφείων και παραθεριστικών κατοικιών ενώ έχει διακριθεί σε πανελλήνιους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. 

Eίναι μέλος της EΣHEA , και του ΤΕΕ


Έτσι ξαφνικά...

Σχεδιάζοντας σήμερα ένα νέο αύριο

Εν αρχή η αμοιβαιοποίηση χρέους

Απαιτείται επικοινωνία και πολιτικές για την ανάπτυξη "ευέλικτων ανθρώπων" και όχι μόνο ευέλικτων χώρων εργασίας.

Πίσω στα βασικά…

Το μόνο πράγμα που είναι σταθερό για την αλλαγή, είναι ότι επιταχύνεται

Η ευκαιρία του αιώνα  για επενδύσεις σε ακίνητα

"Η αλλαγή είναι ο νόμος της ζωής. Και εκείνοι που κοιτάζουν μόνο στο παρελθον ή στο παρόν είναι σίγουρο ότι θα χάσουν το μέλλον" (John F. Kennedy)

Η εμπιστοσύνη προϋποθέτει  κοινούς στόχους

Κάθε κρίση έρχεται στην ζωή μας απρόσμενα κι απρόσκλητα, μας βγάζει από την ζώνη ασφαλείας μας, καταργεί τα όρια που μας περιόριζαν, και μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε έναν καινούργιο κι αβέβαιο κόσμο.

Θα πάρει χρόνο, αλλά θα συμβεί

Σε μια αγορά με αμιγώς κυκλικά χαρακτηριστικά, είναι απαραίτητο, να πάρεις μια ανάσα και να ξανακοιτάξεις τα βασικά. Τα θεμελιώδη.

DARQ matters

Το επόμενο τεχνολογικό «πακέτο» στο οποίο κάθε εταιρεία οφείλει να επενδύσει