Άλλωστε, τα διαλυμένα από τους βομβαρδισμούς (το 1999) πρώην κυβερνητικά κτίρια, όπως το τότε υπουργείο Άμυνας, αποτελούν τρανή "απόδειξη" της πολυτάραχης ιστορίας του Βελιγραδίου.' />

24 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Το Βελιγράδι γοητεύει τους Έλληνες

01 Δεκεμβρίου 08 - RE+D Magazine

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
30 Αυγούστου 17 GLP J-REIT Global Logicis Properties
24 Αυγούστου 17 Allianz, Keppel Land China, Alpha Investment Partners Soho China

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Μια παλιά σερβική παροιμία λέει: "όταν το σπίτι σου βρίσκεται σε σταυροδρόμι, τότε όλοι θέλουν να μπουν μέσα". Και η ιστορική διαδρομή της πόλης του Βελιγραδίου (Beograd =Άσπρη Πόλη), που βρίσκεται στις όχθες του Σάββα, παραπόταμου του Δούναβη, μιας πόλης που βίωσε τις συγκρούσεις στον Α' και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά και στον τελευταίο εμφύλιο της πρώην, ενιαίας, Γιουγκοσλαβίας, την επιβεβαιώνει: 39 φορές καταστράφηκε στο ρου της ιστορίας (σ.σ. πρόκειται για μια από τις παλαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις, χτισμένη από τους Κέλτες τον 3ο αιώνα π.Χ.) και 40 αναγεννήθηκε από τις "στάχτες" της. Κατέχει δε τον "τίτλο" της ευρωπαϊκής πόλης που βομβαρδίστηκε πιο πολλές φορές.

Άλλωστε, τα διαλυμένα από τους βομβαρδισμούς (το 1999) πρώην κυβερνητικά κτίρια, όπως το τότε υπουργείο Άμυνας, αποτελούν τρανή "απόδειξη" της πολυτάραχης ιστορίας του Βελιγραδίου.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas