Πέμπτη
25 Μαΐου 2017
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Προβολή της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών κρασιών

03 Δεκεμβρίου 08 - RE+D Magazine
Προβολή της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών κρασιών

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
24 Μαΐου 17 Commerz Real Stockbridge Capital Group
09 Μαΐου 17 Triuva RES και Beni Stabili

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της εκδήλωσης "Ελληνική Εβδομάδα - μια γιορτή φαγητού και κρασιού" από τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Ελληνικής Δημοκρατίας κ Αντώνιο Παπακώστα, στη διαμορφωμένη και διακοσμημένη Αίθουσα "Όλυμπος" της Ελληνικής Λέσχης Καμπέρας. Η εκδήλωση, σκοπός της οποίας είναι τόσο η προβολή της Ελληνικής Κουζίνας και της Μεσογειακής Διατροφής όσο και της προόδου της Ελληνικής Οινοποιίας αποτέλεσε πρωτοβουλία και διοργανώθηκε από την Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας με την αμέριστη συνεργασία και συμπαράσταση της Ελληνικής Λέσχης της Καμπέρας. Πρόκειται για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα με φαγητά παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας συνοδευόμενο από θαυμάσιες ποικιλίες ελληνικών κρασιών. Η εβδομάδα συνεχίζεται με επιτυχία σε εστιατόριο και θα ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Στα εγκαίνια προσκλήθηκαν και μίλησαν ο παγκοσμίου, πλέον, φήμης, chef του εστιατορίου "Press Club" της Μελβούρνης κ. Γιώργος Καλομπάρης και η συνεργάτιδά του κα. Αγγελική Γιαννακουδάκη, ενώ παρέστησαν μελη του διπλωματικού σώματος, εκπρόσωποι της τοπικής κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, τοπικοί εμπορικοί παράγοντες, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης καθώς και μέλη της εδώ Ελληνικής Παροικίας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας της Καμπέρας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas