Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η σύμβαση συνεργασίας της θυγατρικής εταιρίας "Alumil Solar" με την κινέζικη βιομηχανία, "Yingli Solar", αποτελεί μία τυπική συμφωνία προμήθειας φωτοβολταικών πάνελ και μόνο. Σημειώνεται ότι η "Alumil Solar" έχει υπογράψει όμοιες συμφωνίες και με άλλες εταιρίες του κλάδου. Κατά συνέπεια, η εν λόγω συμφωνία δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου.' />
Πέμπτη
23 Φεβρουαρίου 2017
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Καθυσηχάζει τους μετόχους της η Αλουμύλ

22 Ιανουαρίου 10 - RE+D Magazine

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
22 Φεβρουαρίου 17 Malling & Co Eiendomsond Avignon Capital και Clarksons Platou Real Estate
21 Φεβρουαρίου 17 Oaktree Capital Management - The Bascom Group

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Redvis

Εκτιμητές-Πολεοδόμοι - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

"Τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά η σύμβαση συνεργασίας της θυγατρικής εταιρίας της Αλουμύλ ΑΕ, "Alumil Solar", με την κινέζικη βιομηχανία, "Yingli Solar", διευκρινίζει η Αλουμύλ σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της υπ' αριθμ. 300/22-01-2010 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την ανακοίνωση της εταιρίας και σε συνέχεια δημοσιεύματος εφημερίδας, με τίτλο "Συνεργασία της Αλουμύλ με την κινέζικη Yingli Solar".

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η σύμβαση συνεργασίας της θυγατρικής εταιρίας "Alumil Solar" με την κινέζικη βιομηχανία, "Yingli Solar", αποτελεί μία τυπική συμφωνία προμήθειας φωτοβολταικών πάνελ και μόνο. Σημειώνεται ότι η "Alumil Solar" έχει υπογράψει όμοιες συμφωνίες και με άλλες εταιρίες του κλάδου. Κατά συνέπεια, η εν λόγω συμφωνία δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
Internet Business Hellas