Monday
11 December 2017
ADVERTS

New Affiliates creates asymmetric mountain cabin in Vermont

05 October 17 | RE+D Magazine


Data

Firstname
New Affiliates creates asymmetric mountain cabin in Vermont
 
Total Surface:
116
 
Architectural:
New Affiliates
 
Use:
Residential
 
Steep, pointy roofs and square windows that frame views of the landscape figure into this pine-clad retreat in the northeastern US, by design studio New Affiliates.

 

The Turnbridge Winter Cabin is tucked within Vermont's Green Mountains, on a wooded property covering 65 acres (26 hectares). The design team took cues from the area's traditional architecture, notably the barns, houses and sheds that seem to "grow on and around each other, as if clustering for warmth", said New York-based New Affiliates.

Encompassing 1,250 square feet (116 square metres), the cabin contains living quarters and a painting studio. The dwelling is meant to serve as an "informal, winter-ready getaway". In plan, the cabin consists of two identical squares that meet at a corner, with the entryway located within the triangular space at the "hinge". The massing is composed of pointy volumes clad with pine boards placed at an angle. A rooftop deck sits at the centre of the building and helps connect the home to its natural setting.

One side of the cabin contains the studio, while the other houses the living quarters. The studio has high ceilings and a clerestory that brings in soft, natural light. The living zone has a kitchen and living area on the ground level, and a master bedroom up above. The bedroom opens onto the outdoor deck.

 

 


COMMENTS

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas