Τετάρτη
21 Φεβρουαρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Bελτιωμένη η εικόνα των κρατήσεων από τη M. Βρετανία

08 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Bελτιωμένη η εικόνα των κρατήσεων από τη M. Βρετανία

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Bελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζεται, μέχρι στιγμής, η εικόνα των κρατήσεων από τη M. Βρετανία για τον ελληνικό τουρισμό, όπως τονίζει σε δήλωση του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Α. Ρέτσος, με αφορμή την ολοκλήρωση της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2017 στο Λονδίνο.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι ότι για άλλη μια χρονιά ο ελληνικός τουρισμός αποδεικνύει την ισχυρή του παρουσία στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Εστιάζοντας στις κρατήσεις από τη βρετανική αγορά, ο κ. Ρέτσος αναφέρει ότι πρόκειται για ένα δείγμα επί του συνόλου των κρατήσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από τη βρετανική αγορά, μη δεσμευτικό για την εξαγωγή ασφαλών προβλέψεων για ολόκληρη την περίοδο.

«Σημειώνεται ότι η βρετανική αγορά χαρακτηρίζεται από ένα υψηλό ποσοστό on-line κρατήσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος για την ανάγκη ανάληψης πολλών και ουσιαστικών δράσεων που θα εξασφαλίζουν την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού. Ο τουρισμός χρειάζεται συνολική στρατηγική, διαρκή επαγρύπνηση και συνεχείς προσαρμογές όπου και όταν αυτές χρειάζονται», αναφέρει ο κ. Ρέτσος.

Το 2018, επισημαίνει από το Λονδίνο ο κ. Ρέτσος, οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τον διαρκώς αυξανόμενο διεθνή ανταγωνισμό αλλά και τα σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν, όπως για παράδειγμα είναι η υπερφορολόγηση του τουριστικού προϊόντος.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas