25 Φεβρουαρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μεγάλες επενδύσεις της Huawei στην ελληνική αγορά

08 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Μεγάλες επενδύσεις της Huawei στην ελληνική αγορά

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα και την ελληνική αγορά και τις προοπτικές της, εξέφρασε ο επικεφαλής της Huawei (country manager για την Ελλάδα) Lin Bing, σε συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία του λανσαρίσματος ενός ακόμη κινητού στην εγχώρια αγορά.

 

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιήσαμε σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε, τόνισε ο Lin Bing που ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά η Huawei κατέκτησε την πρώτη θέση στην αγορά κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2017, με μερίδιο αγοράς 24,7%, «σπάζοντας» μια κατάταξη που είχε παγιωθεί τα τελευταία επτά οκτώ χρόνια.

Όπως επισήμανε ο επικεφαλής της Huawei στην Ελλάδα η εταιρεία αναπτύχθηκε με πολύ δυναμικούς ρυθμούς την τελευταία διετία, καθώς τον Αύγουστο του 2015 είχε μόλις ένα μερίδιο αγοράς μόλις πάνω από το 4%.

Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager, παρουσίασε αναλυτικά τις δυνατότητες του νέου κινητού Huawei P Smart, που μόλις διατίθεται στην ελληνική αγορά. Το συγκριτικό του πλεονέκτημα, όπως είπε, είναι το μεγαλύτερο εύρος οθόνης του χωρίς να αυξάνονται οι συνολικές διαστάσεις της συσκευής, αποτελώντας έτσι το ιδανικό μέγεθος για το χέρι κάθε χρήστη.

Η Huawei, όπως αναφέρθηκε, είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas