Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στην ICTS Hellas η ασφάλεια του αερολιμένα Ν.Καζαντάκης

09 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Στην ICTS Hellas η ασφάλεια του αερολιμένα Ν.Καζαντάκης

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Στην ICTS Hellas ανατέθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

 

Το αντικείμενο του έργου αφορά τον έλεγχο πρόσβασης και ασφαλείας προσώπων, χειραποσκευών, μεταφερομένων αντικειμένων, αποσκευών, οχημάτων, φορτίου-ταχυδρομείου, προμηθειών πτήσεων και προμηθειών αερολιμένα καθώς και τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.
Για την υλοποίηση του έργου που ξεκίνησε από την 1η Νοεμβρίου 2017 θα απασχοληθούν ως προσωπικό ασφαλείας συνολικά 100 άτομα τη χειμερινή περίοδο και πάνω από 310 τη θερινή περίοδο.

Σημειώνεται ότι ο Κρατικός Αερολιμένας Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» αποτελεί τον 2ο  σημαντικότερο ελληνικό αερολιμένα, έχοντας διακινήσει το 2016 περίπου 5,7 εκατ. επιβάτες εξωτερικού και περισσότερους από 1 εκατ. επιβάτες εσωτερικών πτήσεων.

«Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία χρονολογείται από το 2004, παρέχοντας υπηρεσίες φύλαξης στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου με σκοπό να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση και την ταξιδιωτική εμπειρία των εκατομμυρίων ανθρώπων που επισκέπτονται την Κρήτη κάθε χρόνο», δήλωσε ο κ. Στέλιος Χρυσόμαλλος, Εκτελεστικός Διευθυντής της ICTS Hellas.   
 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas