Τρίτη
24 Οκτωβρίου 2017
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πανγαία: Παραμένει η στρατηγική ανεξάρτητα από την έλευση της Pimco

23 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Πανγαία: Παραμένει η στρατηγική ανεξάρτητα από την έλευση της Pimco

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
23 Οκτωβρίου 17 Στέλιος Ιωαννίδης Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας
19 Οκτωβρίου 17 Pacific Castle Shopcore

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Κανονικά, χωρίς αλλαγές συνεχίζει η στρατηγική της Πανγαίας, υπογραμμίζουν πηγές της εταιρείας σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εισόδου της Pimco στο μετοχικό κεφάλαιο μέσα από την εξαγορά της Invel.

 

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως το πλάνο ανάπτυξης που έχει χαράξει η διοίκηση παραμένει ως έχει, καθώς όπως λένε "δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στη μετοχική σύνθεση που να αφορά την εταιρεία και τονίζουν πως "οι εξελίξεις με την Pimco δεν αφορούν στην Πανγαία αλλά έναν μέτοχό της".

Σημειώνουν δε πως με βάση υφιστάμενη συμφωνία, η Εθνική Τράπεζα διατηρεί τον έλεγχο και το μάνατζμεντ της εταιρείας μέχρι το τέλος του 2018, παρότι συμμετέχει με μειοψηφικό ποσοστό (32,66%) και η Invel με 65,49% στην Πανγαία,.εκτός και αν στο μεταξύ το ποσοστό της πέσει κάτω από το 20%.

Κλείνοντας αναφέρουν πως μετά τις επενδύσεις ύψους €70 εκατ. που πραγματοποίησε από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, σχεδιάζεται η υλοποίηση τρίων με τεσσάρων ακόμη εξαγορων σε διάφορων κλάδων του real estate από τα ξενοδοχεία πόλης, τα γραφεία και τα καταστήματα ενώ τονίζουν πως δρομολογείται αι η ΑΜΚ από 200 εκατ. ευρώ έως 250 εκατ. ευρώ, η οποία θα γίνει όταν οι συνθήκες της αγοράς είναι ευνοϊκές.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas