Τετάρτη

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

To Euromoney βραβεύει την NAI Hellas ως Best Real Estate Advisor Overall στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η NAI Hellas ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Real Estate Advisor Overall στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην παγκόσμια έρευνα Real Estate του Euromoney. Η NAI Hellas έλαβε επίσης την πρώτη θέση στις κατηγορίες Best Real Estate Valuation, Best Real Estate Agency/Letting και Best Real Estate Research.

Το Euromoney είναι από τα μεγαλύτερα διεθνή χρηματοοικονομικά μέσα επικοινωνίας και οι ετήσιες έρευνες που διεξάγει αντικατοπτρίζουν τη γνώμη των στελεχών της αγοράς για τις καλύτερες εταιρίες του κάθε κλάδου. Στην 12η ετήσια έρευνα για την αγορά του real estate συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, όπως σύμβουλοι ακινήτων, κατασκευαστές, επενδυτές, τράπεζες και τελικοί χρήστες της αγοράς ακινήτων.
«Τα αποτελέσματα της έρευνας του Euromoney είναι σημαντικά για εμάς καθώς αντικατοπτρίζουν την άποψη των πελατών μας αλλά και των στελεχών της αγοράς μας. Η επιτυχία μας στην έρευνα αυτή για δεύτερη συνεχομένη χρονιά είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας όλης της ομάδας της NAI Hellas για παροχή υψηλής ποιότητας real estate υπηρεσιών που καλύπτουν επιτυχημένα το σύνολο των αναγκών των πελατών μας» είπε ο Θωμάς Ζιώγας, MRICS, Senior Partner της NAI Hellas.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν αναρτηθεί στο www.euromoney.com και θα δημοσιευτούν στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Euromoney magazine.
Η NAI Hellas είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες συμβούλων, εκτιμητών και διαχειριστών επαγγελματικών ακινήτων και αποτελεί μέλος της NAI Global. Η NAI Hellas προσφέρει κάθετα όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με το real estate όπως ενδεικτικά μελέτες εκτίμησης, επενδύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες, μελέτες αξιοποίησης, διαχείριση ακινήτων, έρευνα αγοράς, αγορές, πωλήσεις και μισθώσεις επαγγελματικών ακινήτων, μελέτες σκοπιμότητας κ.α.