Σάββατο

Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ Eurofast και Babic & Associates

07 Οκτωβρίου 10 - RE+D Magazine
Στρατηγική Συνεργασία μεταξύ  Eurofast και Babic & Associates

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Eurofast έχει δημιουργήσει μια στρατηγική συνεργασία με την «Babic & Associates» για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία και την πΓΔΜ. Οι υπηρεσίες μας συνδυασμένες με την γνώση και την εμπειρία της «Babic & Associates» στο νομικό φάσμα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους με συνέπεια να δημιουργείται επιπρόσθετη αξία στους πελάτες μας.

Η «Babic & Associates» διευθύνεται από την κυρία Bojana Babic, δικηγόρος με περισσότερα από 10 χρόνια πείρα στα νομικά πράγματα της Σερβίας και του Μαυροβούνιου καθώς και Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Σερβίας. Η «Babic & Associates» είναι ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο στην Σερβία, που μεταξύ άλλων προσφέρει νομική υποστήριξη, υπηρεσίες εταιρικού και εμπορικού δικαίου καθώς και υπηρεσίες εξαγορών και συγχωνεύσεων εταιρειών. Η συνεργασία μας μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών στους επενδυτές στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και να καταρτίζουμε ομάδες διαφόρων χωρών για διασυνοριακές συναλλαγές πελατών μας.
Η «Babic & Associates» αυτή τη στιγμή έχει γραφεία στην Σερβία και στο Μαυροβούνιο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την «Babic & Associates» στην εξής διεύθυνση:

12 Čika Ljubina Street, 1st floor,
11000 Belgrade, Serbia
Tel: +381 11 2622 474; Fax: +381 11 2622 475; E-mail: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.eurofast.eu ή www.babicassociates.rs