Σάββατο
16 Δεκεμβρίου 2017

Sto Climasan Color. Η ανακαίνιση μπορεί να περιμένει!

18 Ιουνίου 09 - RE+D Magazine

Η επαναστατική βαφη Sto Climasan Color

Τώρα, και καθαρός αέρας στους εσωτερικούς χώρους αλλά και καθαρές επιφάνειες για μεγαλύτερο διάστημα! Τα νέα για το Sto Climasan Color είναι πολύ ευχάριστα. Δοκιμές που έγιναν σε χώρους καπνιζόντων, έδειξαν πως εκτός από τη διάσπαση των οσμών, το Sto Climasan Color έχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα «παρενέργεια»: διατηρεί τα ταβάνια καθαρά για μεγαλύτερο διάστημα! Έτσι, σε χώρους όπου η ανακαίνιση μπορεί να σημαίνει διακοπή των εργασιών, όπως σε ξενοδοχεία ή εστιατόρια, το Climasan σίγουρα σας γλιτώνει χρήματα. Γιατί με Sto Climasan Color, η ανακαίνιση μπορεί να περιμένει!
Το Sto Climasan Color είναι μια επαναστατική βαφή εσωτερικού χώρου. Η μοναδική ενεργή βαφή  που με τη βοήθεια του φωτός, όχι μόνο του φυσικού αλλά ακόμη και του τεχνητού (λαμπτήρες),  καθαρίζει τον εσωτερικό αέρα του χώρου και βελτιώνει αισθητά την ποιότητά του, διασπώντας τις ανεπιθύμητες αέριες οργανικές ουσίες που συναντώνται  στο εσωτερικό των κτιρίων. Το Sto Climasan Color αποτελεί καινοτομία των εργαστηρίων και των ερευνητών της Sto AG, οι οποίοι εμπνεόμενοι από τη φύση και τη φυσική αρχή της φωτοσύνθεσης, δημιούργησαν αυτή τη μοναδική βαφή που βασίζεται στη διαδικασία της φωτοκατάλυσης.  Για περισσότερες πληροφορίες: www.stohellas.gr
StoHellas 210 55 70 191